Reacties

wat mensen over ons denken
Klik hier voor uw reactie

(14)
>

(14) Bente

do, 22 februari 2018


Ik train nu al bijna 3 jaar bij KVG. In die 3 jaar tijd ben ik enorm gegroeid. Niet alleen in het kickboksen maar ook mentaal. Met plezier ga ik naar elke les. Dat heeft allemaal te danken aan de goede sfeer. Ik vecht ook wedstrijden bij KVG. In de voorbereiding naar de wedstrijd krijg ik veel begeleiding en extra trainingen. Daarom wil ik het hele team van KVG bedanken!
Ik zou het zeker aanraden om een kijkje te komen nemen!

(13) Safan

do, 22 februari 2018


Ik ben safan en ik loop nou iets langer dan een jaar stage bij kvg. Vind het super leuk om te doen. Ik vecht zelf ook wedstrijden voor kvg en hoeveel aandacht, tijd, en moeite koos in ons stopt als wedstrijdvechter is niet normaal, echt super! Ook als recreant stoppen de trainers heel veel aandacht in je ze proberen je zo goed mogelijk te maken. Tuurlijk ook Diona, Amé, Bente en Gijs die in berlicum lesgeven doen het super! Ben heel blij dat ik hier mag stagelopen en heb er absoluut geen spijt van. Tuurlijk ook lonneke die heel veel tijd in kvg stopt vooral met het administratie het lijkt misschien heel simpel maar ze stopt er heel veel tijd en moeite in. Hierbij wil ik iedereen van kvg bedanken voor al de moeite en vooral koos !

(12) Roos de Vree

di, 6 februari 2018


Wat een fijne lessen geeft Koos samen met een aantal andere trainers! Onze zoon zit nu bijna een jaar op les en hij gaat altijd met veel plezier. Koos geeft op een heel prettige manier les. Hij heeft een natuurlijk gezag, een rustige uitstraling en is consequent en duidelijk in zijn omgang met de kinderen. De lessen zijn afwisselend, met een goede variatie aan oefeningen, technieken en spelletjes. Regelmatig wordt er ook een weerbaarheidsles gegeven (beetje vergelijkbaar met Rots en Water en met WisH), hetgeen mooi aansluit bij het zelfverdedigingsaspect. Al met al zijn wij erg tevreden over Koos en zijn lessen. Dankjewel!

(11) Willem

do, 28 september 2017


Met als doel kilo’s kwijt te raken en fitter te worden ben ik in januari bij KVG gestart met kickboksen. Voor mij een nieuwe sport, dus alles nog te leren. Het is zeker niet makkelijk om de technieken onder de knie te krijgen, dus moet er keihard worden getraind. Toch is de sfeer als prettig en ontspannen te omschrijven, waarbij rekening wordt gehouden met ieders niveau en doel. Trainers en assistent-trainers voelen dit feilloos aan. Inmiddels heb ik mijn doel ruimschoots bereikt, maar ga ik door met trainen. Zo blijf ik lekker fit, op gewicht en leer ik steeds beter kickboksen!

(10) Roy

za, 26 november 2016


Onze zonen (10 en 11) volgen nu bijna 2jaar les bij KVG. Ze gaan nog steeds met heel veel plezier naar de trainingen. Dit is zeker te danken aan de relaxte sfeer en de positieve benadering van de trainers. De jongens zijn in 2 jaar ontzettend gegroeid. Ze hebben meer geleerd dan kickboksen alleen. Meer zelfvertrouwen en ze staan steviger in hun schoenen. Ook op school plukken ze daar de vruchten van. Na twee jaar nog steeds blij dat we voor KVG hebben gekozen!!

(9) Miranda

di, 20 september 2016


Mijn dochter en ik heb hebben weerbaarheidstraining gevolgd.
Het was super hoe koos dat deed rollenspel theorie en de combinatie kickboksen.
Dat maakte haar heel sterk.
Bedankt.

(8) Paola

za, 28 februari 2015


ik volg sinds 1 september 2014 kickbokslessen en personal training bij Koos van Grinsven.
Ik hield helemaal niet van sporten, maar ik moest echt afvallen en iets aan mijn conditie doen, ik had allerlei gezondheidsklachten.
In het begin vond ik het lastig, omdat ik een stuk ouder ben dat de rest, maar inmiddels zitten er allelei leeftijden door elkaar in de groepen. ik voel me welkom en iedereen is aardig voor elkaar. De lessen zijn heel afwisselend, en boksen is gewoon heel leuk!
De personal training erbij maakt het helemaal compleet. Dan train je toch weer andere spiergroepen met o.a. krachttraining en er is een plan op maat, met lange voorbereidingsfase. Ik heb behalve de normale spierpijn, geen enkele blessure gehad. Het sportschema is iedere 6 weken anders. Ik hou het vol, wat ik echt nooit had gedacht! Ik val af met een normaal eetpatroon, voldoende beweging en ontspanning, op een manier die bij mij persoonlijk past. Koos motiveert me enorm en heeft altijd vertrouwen, waardoor ik ook gemotiveerd blijf. Ik vind het inmiddels heel erg leuk, ik voel me superfit en ik kan het iedereen aanraden!

(7) Rachel

za, 10 januari 2015


Begin dit jaar is Koos begonnen met kickboks lessen voor kinderen. Bij toeval hier terecht gekomen. Mijn jongens hebben al veel sporten gedaan, maar deze manier van lesgeven aan kinderen heb ik nog niet eerder gezien. Zoveel enthousiasme vanuit de trainers Koos, Lonneke en Job naar de kinderen toe. Leren ze op een gestructureerde speelse manier het kickboksen bij. Dit in combinatie met geduld, duidelijke instructies en vooral veel lol. Zorgen ervoor dat mijn jongens het helemaal te gek vinden en dat bij mij alle vooroordelen die ik eerder over deze sport had zijn weggenomen.
Voor kinderen en volwassenen die willen kickboksen in een gemoedelijke positieve omgeving, kom voor een proefles en ervaar het zelf.
Wij zijn fan :-D , ga zo door!!!

(6) Rianne van den Broek

di, 26 augustus 2014


Vind je kickboksscholen er nogal ruig en onguur uitzien? En is de drempel om daar naar binnen te stappen net iets te hoog? Dan ben je bij KVG kickboksen aan het juiste adres, de gemoedelijke en vriendelijke sfeer tijdens het trainen zorgen ervoor dat je jezelf snel op je gemak voelt. De trainingen zijn uitdagend en als je denkt dat je op de top van je niveau zit blijkt elke keer weer dat er nog meer uitgehaald kan worden. Elke training voel je jezelf sterker en conditioneel beter worden!
waar wacht je nog op? Ik zeg doen!

(5) Pieter

ma, 4 augustus 2014


Trainen bij KVG is iedere keer weer een uitdaging. De lessen zijn een leuke afwisseling tussen techniek en conditie. Voor elk niveau is er een bijpassende les.

Wil je trainen met een leuke groep en gemotiveerde leraren, train dan mee met KVG!

> Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

1 + 4=