Reacties

wat mensen over ons denken
Klik hier voor uw reactie

(18)
>

(18) Sara van der Graaf

wo, 24 april 2019


Afgelopen 3 jaar heb ik bij KVG getraind en het hier enorm naar mijn zin gehad. Koos en zijn team geven positieve, gastvrije en uitdagende lessen waarbij veel aandacht is voor de techniek en de deelnemers. Een echte aanrader dus voor iedereen die wil kickboksen, of je nou net begint of al wat ervaring hebt.

(17) Corine Bock

wo, 27 maart 2019


Wij zijn ongeveer anderhalf jaar geleden via Sjors Sportief bij KVG gekomen, beetje zoekende naar een goede sport voor mijn oudste zoon. Na iedere training gevraagd wat hij ervan vond, iedere keer was het antwoord: Leuk. Na de proefperiode nog een 10-rittenkaart genomen om te kijken of dit echt wat voor hem was. Inmiddels een hele tijd verder en zijn we er nog steeds iedere week. Hij vind het erg leuk. Voor hem is het ook een hele goede sport voor zijn zelfvertrouwen. Hij heeft van jongs af aan met praten regelmatig dat de plaat bleef hangen. Nu is dat steeds minder vaak dat dat voorkomt. Verder als hij zich moest voorstellen was het altijd zachtjes, bijna niet te verstaan. Tegenwoordig komt het er vloeiend en goed verstaanbaar uit. Dat komt allemaal door de trainingen en het gevoel wat hij daarbij en daardoor krijgt. Hij gelooft steeds meer in zichzelf en dat is geweldig om te zien! Dankjewel voor de leuke en afwisselende trainingen en het plezier dat er iedere keer weer is ! De komende tijd zijn wij nog zeker van de partij.

(16) Sjoerd Mostermans

do, 14 februari 2019


Altijd al heb ik een vechtsport willen doen. Op internet las ik dat kickboksen de manier is om je conditie bij te houden. Al bijna 40-er weiger ik een buikje te krijgen. Bij KVG heb ik na een zoektocht een fatsoenlijke school gevonden. Leuke fatsoenlijke mensen zonder haantjes gedrag. Dat is bij veel andere boksscholen wel anders. een echte aanrader. Groeten Sjoerd

(15) Indy

za, 9 februari 2019


Ik indy (12 jaar) ben ong.2 jaar geleden begonnen met kickboksen bij kvg met veel plezier, naar mate ik langer trainde en naar de kickboksgala's ging begon het bij mij te kriebelen ,dat wil ik ook in de ring staan. Na een gesprekje met koos werd me duidelijk dat ik af moest vallen en meer gaan trainen om dit doel te bereiken , met een beetje hulp van koos over mijn voeding en mijn eigen mentaliteit ben ik in april 2018 begonnen met deze uitdaging. Nu in februari 2019 ben ik op 2 kilo na op mijn streefgewicht en ben intussen 11 kilo lichter. Ik heb nu een nieuw doel voor mezelf gesteld, de laatste 2 kilo kwijt en dan ga ik trainen om in de ring te komen. Dat gaat me lukken samen met team KVG, en wil graag ook een inspiratiepunt zijn voor anderen.

thnx team KVG

(14) Bente

do, 22 februari 2018


Ik train nu al bijna 3 jaar bij KVG. In die 3 jaar tijd ben ik enorm gegroeid. Niet alleen in het kickboksen maar ook mentaal. Met plezier ga ik naar elke les. Dat heeft allemaal te danken aan de goede sfeer. Ik vecht ook wedstrijden bij KVG. In de voorbereiding naar de wedstrijd krijg ik veel begeleiding en extra trainingen. Daarom wil ik het hele team van KVG bedanken!
Ik zou het zeker aanraden om een kijkje te komen nemen!

(13) Safan

do, 22 februari 2018


Ik ben safan en ik loop nou iets langer dan een jaar stage bij kvg. Vind het super leuk om te doen. Ik vecht zelf ook wedstrijden voor kvg en hoeveel aandacht, tijd, en moeite koos in ons stopt als wedstrijdvechter is niet normaal, echt super! Ook als recreant stoppen de trainers heel veel aandacht in je ze proberen je zo goed mogelijk te maken. Tuurlijk ook Diona, Amé, Bente en Gijs die in berlicum lesgeven doen het super! Ben heel blij dat ik hier mag stagelopen en heb er absoluut geen spijt van. Tuurlijk ook lonneke die heel veel tijd in kvg stopt vooral met het administratie het lijkt misschien heel simpel maar ze stopt er heel veel tijd en moeite in. Hierbij wil ik iedereen van kvg bedanken voor al de moeite en vooral koos !

(12) Roos de Vree

di, 6 februari 2018


Wat een fijne lessen geeft Koos samen met een aantal andere trainers! Onze zoon zit nu bijna een jaar op les en hij gaat altijd met veel plezier. Koos geeft op een heel prettige manier les. Hij heeft een natuurlijk gezag, een rustige uitstraling en is consequent en duidelijk in zijn omgang met de kinderen. De lessen zijn afwisselend, met een goede variatie aan oefeningen, technieken en spelletjes. Regelmatig wordt er ook een weerbaarheidsles gegeven (beetje vergelijkbaar met Rots en Water en met WisH), hetgeen mooi aansluit bij het zelfverdedigingsaspect. Al met al zijn wij erg tevreden over Koos en zijn lessen. Dankjewel!

(11) Willem

do, 28 september 2017


Met als doel kilo’s kwijt te raken en fitter te worden ben ik in januari bij KVG gestart met kickboksen. Voor mij een nieuwe sport, dus alles nog te leren. Het is zeker niet makkelijk om de technieken onder de knie te krijgen, dus moet er keihard worden getraind. Toch is de sfeer als prettig en ontspannen te omschrijven, waarbij rekening wordt gehouden met ieders niveau en doel. Trainers en assistent-trainers voelen dit feilloos aan. Inmiddels heb ik mijn doel ruimschoots bereikt, maar ga ik door met trainen. Zo blijf ik lekker fit, op gewicht en leer ik steeds beter kickboksen!

(10) Roy

za, 26 november 2016


Onze zonen (10 en 11) volgen nu bijna 2jaar les bij KVG. Ze gaan nog steeds met heel veel plezier naar de trainingen. Dit is zeker te danken aan de relaxte sfeer en de positieve benadering van de trainers. De jongens zijn in 2 jaar ontzettend gegroeid. Ze hebben meer geleerd dan kickboksen alleen. Meer zelfvertrouwen en ze staan steviger in hun schoenen. Ook op school plukken ze daar de vruchten van. Na twee jaar nog steeds blij dat we voor KVG hebben gekozen!!

(9) Miranda

di, 20 september 2016


Mijn dochter en ik heb hebben weerbaarheidstraining gevolgd.
Het was super hoe koos dat deed rollenspel theorie en de combinatie kickboksen.
Dat maakte haar heel sterk.
Bedankt.

> Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

6 + 1=