Reacties

wat mensen over ons denken
Klik hier voor uw reactie

(17)
<

(7) Rachel

za, 10 januari 2015


Begin dit jaar is Koos begonnen met kickboks lessen voor kinderen. Bij toeval hier terecht gekomen. Mijn jongens hebben al veel sporten gedaan, maar deze manier van lesgeven aan kinderen heb ik nog niet eerder gezien. Zoveel enthousiasme vanuit de trainers Koos, Lonneke en Job naar de kinderen toe. Leren ze op een gestructureerde speelse manier het kickboksen bij. Dit in combinatie met geduld, duidelijke instructies en vooral veel lol. Zorgen ervoor dat mijn jongens het helemaal te gek vinden en dat bij mij alle vooroordelen die ik eerder over deze sport had zijn weggenomen.
Voor kinderen en volwassenen die willen kickboksen in een gemoedelijke positieve omgeving, kom voor een proefles en ervaar het zelf.
Wij zijn fan :-D , ga zo door!!!

(6) Rianne van den Broek

di, 26 augustus 2014


Vind je kickboksscholen er nogal ruig en onguur uitzien? En is de drempel om daar naar binnen te stappen net iets te hoog? Dan ben je bij KVG kickboksen aan het juiste adres, de gemoedelijke en vriendelijke sfeer tijdens het trainen zorgen ervoor dat je jezelf snel op je gemak voelt. De trainingen zijn uitdagend en als je denkt dat je op de top van je niveau zit blijkt elke keer weer dat er nog meer uitgehaald kan worden. Elke training voel je jezelf sterker en conditioneel beter worden!
waar wacht je nog op? Ik zeg doen!

(5) Pieter

ma, 4 augustus 2014


Trainen bij KVG is iedere keer weer een uitdaging. De lessen zijn een leuke afwisseling tussen techniek en conditie. Voor elk niveau is er een bijpassende les.

Wil je trainen met een leuke groep en gemotiveerde leraren, train dan mee met KVG!

(4) Randy

za, 26 juli 2014


Bij KVG is er geen enkele training hetzelfde, dat maakt de trainingen zo verassend. Het is heerlijk om binnen deze kickboksschool te werken aan je kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen vooral omdat er altijd een gemoedelijke sfeer hangt. Iedereen gaat respectvol met elkaar om en hier zal je nooit vechtersbaasjes tegen komen. Het is een gezellige club bij elkaar en aan iedereen aan te raden!

Iedereen die een slecht beeld van deze sport heeft, zou eigenlijk verplicht een keer moeten komen kijken, gegarandeerd dat je er een ander beeld van krijgt!

(3) Tom Overgaauw

vr, 25 juli 2014


Ideaal voor beginners. Sfeer is altijd goed: serieus wanneer t moet, gezellig zodra t kan Accent ligt op techniek, maar een betere conditie ontloop je er ook niet. Kortom: alleen zinvol geweld ;-)

(2) Job

ma, 7 juli 2014


Als recreant ben ik verslingerd geraakt aan de kickbokssport. Voor mij is niet alleen de sport belangrijk, maar ook het onderlinge contact met mijn mede kickboksers. Daarom is KVG de ideale sportschool voor mij! De professionele en veelzijdige lessen worden begeleid door vriendelijke instructeurs en worden gegeven aan gemengde en enthousiaste groepen deelnemers.

(1) Daphne Rolf

ma, 30 juni 2014


Koos geeft op een prettige manier les en zorgt voor een fijne sfeer in de groep. De lessen zijn qua opbouw gelijk, maar hebben steeds een nieuwe invulling, zo verveelt het nooit. Ook wordt iedereen op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd en kun je jezelf goed ontwikkelen. Je conditie verbetert net als de stabiliteit en kracht van je spieren. Een aanrader!

< Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

5 + 4=