Reacties

wat mensen over ons denken
Klik hier voor uw reactie

(14)
<

(4) Randy

za, 26 juli 2014


Bij KVG is er geen enkele training hetzelfde, dat maakt de trainingen zo verassend. Het is heerlijk om binnen deze kickboksschool te werken aan je kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen vooral omdat er altijd een gemoedelijke sfeer hangt. Iedereen gaat respectvol met elkaar om en hier zal je nooit vechtersbaasjes tegen komen. Het is een gezellige club bij elkaar en aan iedereen aan te raden!

Iedereen die een slecht beeld van deze sport heeft, zou eigenlijk verplicht een keer moeten komen kijken, gegarandeerd dat je er een ander beeld van krijgt!

(3) Tom Overgaauw

vr, 25 juli 2014


Ideaal voor beginners. Sfeer is altijd goed: serieus wanneer t moet, gezellig zodra t kan Accent ligt op techniek, maar een betere conditie ontloop je er ook niet. Kortom: alleen zinvol geweld ;-)

(2) Job

ma, 7 juli 2014


Als recreant ben ik verslingerd geraakt aan de kickbokssport. Voor mij is niet alleen de sport belangrijk, maar ook het onderlinge contact met mijn mede kickboksers. Daarom is KVG de ideale sportschool voor mij! De professionele en veelzijdige lessen worden begeleid door vriendelijke instructeurs en worden gegeven aan gemengde en enthousiaste groepen deelnemers.

(1) Daphne Rolf

ma, 30 juni 2014


Koos geeft op een prettige manier les en zorgt voor een fijne sfeer in de groep. De lessen zijn qua opbouw gelijk, maar hebben steeds een nieuwe invulling, zo verveelt het nooit. Ook wordt iedereen op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd en kun je jezelf goed ontwikkelen. Je conditie verbetert net als de stabiliteit en kracht van je spieren. Een aanrader!

< Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

1 + 2=