Koos van Grinsven

Hoofdtrainer / Mede eigenaar

Hallo, ik ben Koos, 34 jaar en eigenaar van KVG kickboksen en weerbaarheid. Ik woon samen met mijn vrouw Lonneke en dochters June en Iva in Berlicum. 

Op mijn 16e kwam ik voor het eerst in aanraking met een vecht- en verdedigingssport: kyung kido. Gegeven door Patrick Baas. Sindsdien weet ik dat vechtsport echt mijn ding is!

Opleiding

In 2009 ben ik afgestudeerd op het ROC sport en bewegen in Amsterdam. Daar volgde ik de specialisatie fitness en vechtsport, Stage heb ik gelopen bij de KLPD (Korps Landelijke Politie Diensten) en bij de Politie Brabant Noord. Bij beide stond het trainen van eenheden op het gebied van veilig handelen centraal.

Mijn uitstroomprofiel was bewegingsagogie. Daar heb ik onder andere geleerd gymlessen te verzorgen voor speciale doelgroepen zoals: mensen met een beperking, ouderen, gedetineerden, moeilijk opvoedbare kinderen, etc.

Werkervaring

Tijdens mijn studie werkte ik voor React Trainings- en Adviesbureau bij Mark van Dieren. Voor React gaf ik weerbaarheidstrainingen aan kinderen en kickbokslessen bij een jongerencentrum. Ook ben ik regelmatig met Mark mee geweest om te kijken hoe hij zijn agressie- en geweldtrainingen verzorgde.

In het laatste jaar van mijn opleiding liep ik stage bij Mejiro Gym in Amsterdam. Daar trainde ik ongeveer 4 keer in de week en gaf les aan de kindergroep die net van start was gegaan. Voordat ik bij Mejiro gym trainde heb ik een tijdje bij Vos Gym in Amsterdam getraind.

Na mijn schooltijd heb ik als sportleraar in de gevangenis in Vught gewerkt. Daar verzorgde ik de gym- en fitnesslessen voor gedetineerden. In 2010 werd ik door Andy Souwer (meervoudig wereldkampioen kickboksen!) benaderd om kickbokstrainingen voor kinderen te verzorgen in zijn nieuwe sportschool. In die tijd trainde ik bij Ling Ho Gym, waar ik ook wedstrijden vocht. 

Afgelopen jaren heb ik mijn werk als fitnessinstructeur bij het Sportiom gecombineerd met het geven van kickboks- en weerbaarheidstrainingen bij verschillende instellingen en bedrijven en werk ik regelmatig als horecaportier.

Tegenwoordig

Geef ik kickboksles in onze groeiende school. Dat combineer ik met het geven van mentale en fysieke weerbaarheidstrainingen overal in het land. Denk daarbij aan personeel van een TBS kliniek, scholen, verschillende zorginstellingen en andere bedrijven. Hierbij werk ik samen met Trainings- en adviesbureau De Kameleon. Zij bieden trainingen aan op het allerhoogste niveau. Ik vind de combinatie leren en werken bij de kameleon en het geven van kickbokslessen in de gym goud! Wat ik bij De Kameleon leer, kan ik gebruiken in de kickbokstrainingen en andersom, waardoor beide elkaar versterken!

Door mijn ervaring weet ik dat ieder persoon anders is en op zijn/haar eigen tempo leert. Dit neem ik mee in het geven van mijn lessen. Zo groei je als individu binnen een groep.

Ook vind ik het leuk om met mensen doelen te stellen en ze dan ook echt te behalen.
Denk hierbij aan wedstrijd vechten, gewichtsverlies, sterker in je schoenen staan, werken aan een atletisch lichaam etc.

 

Kom maar snel langs, dan gaan we samen jouw doelen behalen!

Opleiding: 2009 afgestuurd ROC Sport en Bewegen Amsterdam

Werkervaring: React Trainings- en Adviesbureau

Lonneke van Grinsven

Administratie / Mede eigenaar

Ik ben Lonneke, 33 jaar, getrouwd met Koos van Grinsven en woon in Berlicum. Wij hebben 2 kinderen, June (2016) en Iva (2018).

De administratie, en alles wat daarbij komt kijken, is mijn afdeling. Daarnaast geef ik training aan kinderen en volwassenen, en assisteer ik bij het geven van weerbaarheidstrainingen. Vanaf januari 2020 ben ik trotse mede eigenaar!

 

Vanaf de eerste dag dat KVG kickboksen en weerbaarheid haar deuren opende, was ik erbij. Ik heb de school zien groeien van 6 leden naar de +200 die we nu hebben!

 

Van oorsprong kom ik uit Vught en was kickboksen echt een ver-van-mijn-bed-show, ik kende niemand die het deed laat staan dat ik er ooit naar keek op televisie. Toen ik Koos leerde kennen, ben ik me er pas in gaan verdiepen. Eerst door middel van het kijken naar de trainingen en natuurlijk de administratie achter de schermen. Daarna ben ik met de gedachte, “als ik er toch ben, kan ik net zo goed meedoen”, mee gaan trainen.

 

Wat in het begin niet mijn wereld leek, bleek toch wel heel leuk te zijn! Het is lekker intensief, het uur vliegt voorbij en als je klaar bent voel je écht dat je al je spieren hebt gebruikt. Bovendien bouw je een band op met de leden en de sfeer is goed. 

 

Op de fijne manier zoals de lessen worden gegeven, kan je echt groeien als persoon. Sommigen hebben een concreet doel. Naast een fysiek doel (conditie, afvallen etc.), kan dat ook een mentaal doel zijn. Bijvoorbeeld meer vertrouwen in je eigen kunnen en leren vechten cq. opkomen voor jezelf.

 

Ik ben er van overtuigd dat kickboksen een sport is waar iedereen iets uit kan halen, het is ontzettend veelzijdig. Ons team o.l.v. Koos maakt dat het kickboksen voor iedereen toegankelijk is.

 

Tot snel! Osu!

Jan Vos

Trainer

Hallo allemaal ,

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Jan Vos en ben 48 jaar jong. ik heb een vriendin Daniëlla en samen hebben wij een zoon Milan van 22. Onze trouwe viervoeter Bobby maakt ons gezin compleet. 

Ik werk voor Essent zakelijk en probeer de aarde een beetje groener te maken door zonnepanelen aan grootzakelijke bedrijven te verkopen.

Mijn hobby’s zijn kickboksen en voetbal. Vroeger heb ik fanatiek aan judo gedaan. Tot 2020 heb ik lesgegeven als bootcampinstructeur. 

In mijn vrije tijd hou ik van een avondje niksen (netflixen) of heerlijk ontspannen in de sauna. Ook geniet ik graag van een hapje en een drankje samen met vrienden. 

 

Ik ben erg enthousiast, gedreven en vrolijk! Vanuit mijn achtergrond in de bootcampwereld breng ik een aantal nieuwe elementen in de trainingen. Dit is goed voor de afwisseling van de lessen!

Mijn doel voor een training is dat jij bij een training hard hebt getraind, trots bent op de prestatie die je hebt geleverd en het natuurlijk super leuk vindt! 

 

Kom je snel een keer meedoen?

 

 

 

 

Safan Moghal

Trainer / Personal trainer
Ik ben Safan, ik woon in Berlicum en ben 18 jaar oud. Ik heb in 2019 mijn opleiding Sport & recreatie afgerond op het koning Willem 1 college in Den Bosch. 
Ik liep stage bij KVG als assistent trainer en ben na mijn stage gebleven als volwaardig trainer! Ik vind het heel leuk om de mensen een te helpen en train er zelf ook. Ik heb eerst altijd gevoetbald, alleen dat vond ik niet meer zo leuk toen ben ik gaan kickboksen. Ik ben begonnen met kickboksen in december 2015 en ik vind het een super leuke sport!
 
Daarnaast geeft ik ook les als Personal Trainer. Ik vind deze 1-op-1 trainingen heel leuk om te geven, omdat je samen een band opbouwt en de gestelde doelen sneller worden behaald. Meer informatie over deze training vind je hier
 
Ik ben blij dat ik bij KVG mag helpen en hoop er veel van te leren. Mijn doel is om alle leden zo goed mogelijk te kunnen helpen en zelf ook beter te worden! Sinds april 2018 geef ik iedere vrijdag les in Berlicum en vanaf augustus 2018 geef ik bij een gym in Rosmalen een uur kickboksen! Natuurlijk ben ik ook in Den Bosch gewoon te vinden als wedstrijdvechter en als (assistent) trainer. 
 
Tot snel!
 

Amé van Zutphen

Trainer
Ik ben Amé van Zutphen, 19 jaar en ik woon in Heeswijk. In 2017 behaalde ik mijn Havo diploma, en nu ben ik zojuist geslaagd voor het VWO. 
 
Ik was vroeger eigenlijk niet zo van het sporten, ik had al heel veel dingen geprobeerd maar nergens vond ik iets waar ik me echt in kon verliezen. Dit bleek uiteindelijk kickboksen te zijn en dit doe ik nu inmiddels bijna 5 jaar. 
 
Het fijne aan kickboksen vind ik dat je even nergens anders aan hoeft te denken, al je focus ligt bij de training en daarnaast is het een intense fysieke uitdaging. Door kickboksen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik op conditie enorm vooruitgegaan. 
 
Mijn doel als trainer is om te motiveren en te inspireren, ik werk voornamelijk met de kinderen en ik vind het geweldig om ze te zien groeien en passie te ontwikkelen voor het kickboksen. Mijn persoonlijke doel is om het alles uit mezelf te halen en te leren van de mensen om mij heen.
 
Hopelijk zie ik je bij de training, tot snel!