Diona van der Horst

Kickboks- en Personal Trainer

Hoi!

Ik ben Diona van der Horst, 23 jaar en woon in Den Bosch. Tot augustus 2015 liep ik stage bij KVG Kickboksen voor mijn opleiding Sport en Bewegingsleider niveau 2. Deze heb ik afgerond en nu geef ik lessen als volwaardig trainer in Berlicum en in Den Bosch. Daarnaast kan je mij ook inhuren als Personal trainer.

Zelf loop ik al jaren mee in de kickbokswereld en beoefen de sport al 14 jaar. Ik ben op mijn 8e begonnen om meer zelfvertrouwen en conditie op te bouwen. Sinds die tijd ben ik nooit meer gestopt met kickboksen. Ik heb veel wedstrijden gevochten en heb er nog steeds heel veel plezier in! 

 

Bij KVG geef ik les aan zowel kinderen als volwassenen. Dat doe ik met veel plezier! Daarnaast geeft ik sinds 2017 les als Personal Trainster. Ik vind deze 1-op-1 trainingen heel leuk om te geven, omdat je samen een band opbouwt en de gestelde doelen sneller worden behaald. Meer informatie over deze training vind je hier

 

Mijn doel als trainster is om iedereen te motiveren, te disciplineren, maar ook veel zelfvertrouwen te laten krijgen. Ik zal ook komend seizoen mijn uiterste best doen om iedereen zijn of haar doelen te laten behalen.

 

Ik wens jullie heel veel sportplezier!