Safan Moghal

Trainer / Personal trainer
Ik ben Safan, ik woon in Berlicum en ben 18 jaar oud. Ik heb in 2019 mijn opleiding Sport & recreatie afgerond op het koning Willem 1 college in Den Bosch. 
Ik liep stage bij KVG als assistent trainer en ben na mijn stage gebleven als volwaardig trainer! Ik vind het heel leuk om de mensen een te helpen en train er zelf ook. Ik heb eerst altijd gevoetbald, alleen dat vond ik niet meer zo leuk toen ben ik gaan kickboksen. Ik ben begonnen met kickboksen in december 2015 en ik vind het een super leuke sport!
 
Daarnaast geeft ik ook les als Personal Trainer. Ik vind deze 1-op-1 trainingen heel leuk om te geven, omdat je samen een band opbouwt en de gestelde doelen sneller worden behaald. Meer informatie over deze training vind je hier
 
Ik ben blij dat ik bij KVG mag helpen en hoop er veel van te leren. Mijn doel is om alle leden zo goed mogelijk te kunnen helpen en zelf ook beter te worden! Sinds april 2018 geef ik iedere vrijdag les in Berlicum en vanaf augustus 2018 geef ik bij een gym in Rosmalen een uur kickboksen! Natuurlijk ben ik ook in Den Bosch gewoon te vinden als wedstrijdvechter en als (assistent) trainer. 
 
Tot snel!