Bokszaktraining

Super goed voor je conditie!

Je kan bij KVG ook meedoen met bokszaktraining.

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinatie te maken. We lopen altijd met voldoende (assistent) trainers rond om je te helpen met de technieken en om je te motiveren.  

Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je in het dagelijks leven ook! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding!

 

Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

 

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige training!

Voor meer informatie zie lestijden en prijzen