Kickboksen voor kinderen

lekker bewegen

Is je zoon of dochter 7 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag spelenderwijs bij ons te leren kickboksen. Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen. Doelstellingen met betrekking tot; weerbaarheid, in je eigen kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. 

Wij bieden een gezellige, veilige les met veel spelvormen en makkelijk aan te leren technieken. 

 

Ook onderscheiden wij ons door in deze lessen 6 keer per jaar een weerbaarheidstraining met thema aan te bieden. Deze training, “Het Kompas”, is door Koos ontwikkeld en geven we ook op andere locaties in cursusvorm. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod: opkomen voor jezelf,; hoe doe je dat? Omgaan met pesten, in balans staan, grenzen aangeven, loskomen als iemand je vastpakt en jezelf laten horen. 

 

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van deze lessen willen meegeven aan de jeugd. Want als je op jezelf vertrouwt, dan kun je de hele wereld aan! 

 

Voor meer informatie zie lestijden en prijzen of vul het contactformulier in.