Weerbaarheidstraining voor kinderen

In je eigen kracht staan

KVG kickboksen en weerbaarheid heeft speciaal voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Het hoofddoel van deze training is dat kinderen (weer) in zichzelf gaan geloven  en in hun eigen kracht komen te staan.

De cursus bestaat uit 6 lessen. In deze lessen worden korte stukjes theorie aangevuld met praktijkoefeningen en rollenspellen. Daarbij wordt het kind bewust gemaakt van eigen gedrag en het gedrag van anderen en hoe hiermee om te gaan. Ook leren de kinderen technieken uit verschillende vecht- en verdedigingssporten en deze op een verantwoorde manier te gebruiken. 

 

Omdat we merken dat iedereen wel iets uit deze lessen kan halen, hebben we deze cursus ge├»ntegreerd in onze reguliere kickbokslessen voor kinderen. Zo krijgt je zoon of dochter naast de kickbokstraining ook deze cursus aangeboden. In een jaar trainen is het hele boekje behandeld. 

 

Deze cursus is al meerdere malen gegeven en met veel enthousiasme ontvangen door kinderen, ouders, leraren en bewegingstherapeuten. Het is een aanrader voor ieder kind, want als je in je eigen kracht staat kan je de hele wereld aan!

Het is mogelijk om deze cursus 1 op 1 te volgen, of in kleine groepjes van maximaal 12 kinderen. 

 

Voor meer informatie kan je bellen naar 0655123702, of vul het contactformulier in.