Weerbaarheidstraining voor kinderen

In je eigen kracht staan

KVG kickboksen en weerbaarheid heeft speciaal voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Het hoofddoel van deze training is dat kinderen (weer) in zichzelf gaan geloven  en in hun eigen kracht komen te staan.

De cursus bestaat uit 6 lessen. In deze lessen worden korte stukjes theorie aangevuld met praktijkoefeningen en rollenspellen. Daarbij wordt het kind bewust gemaakt van eigen gedrag en het gedrag van anderen en hoe hiermee om te gaan. Ook leren de kinderen technieken uit verschillende vecht- en verdedigingssporten en deze op een verantwoorde manier te gebruiken. 

 

Omdat we merken dat iedereen wel iets uit deze lessen kan halen, hebben we deze cursus geïntegreerd in onze reguliere kickbokslessen voor kinderen. Zo krijgt je zoon of dochter naast de kickbokstraining ook deze cursus aangeboden. In een jaar trainen is het hele boekje behandeld. 

 

Deze cursus is al meerdere malen gegeven en met veel enthousiasme ontvangen door kinderen, ouders, leraren en bewegingstherapeuten. Het is een aanrader voor ieder kind, want als je in je eigen kracht staat kan je de hele wereld aan!

Het is mogelijk om deze cursus 1 op 1 te volgen, of in kleine groepjes van maximaal 12 kinderen. 

 

Voor meer informatie kan je bellen naar 0655123702, of vul het contactformulier in. 

 

Personal Training

iedereen op eigen tempo

Ben je op zoek naar intensieve begeleiding bij het behalen van je doelstellingen? Dan kan je bij KVG ook terecht voor personal training. Doelstellingen die je met ons kan behalen zijn onder andere: afvallen, beter leren kickboksen, jezelf verdedigen (opkomen voor jezelf) of gewoon lekker fit worden! Je wordt begeleid door middel van fitness, kickboks- of zelfverdedigingsoefeningen, kickchange en voedingsadvies.  

Door samen de perfecte balans te creëren tussen voeding, training, inspanning en ontspanning zal je zien dat je doelen snel behaald worden!

 

Personal pad training

Het is ook mogelijk om onder leiding van Diona of Safan een uur kickboks-/padtraining te krijgen. In dit uur leer je heel snel alle ins en outs van het kickboksen. Daarnaast is dit ook een hele leuke manier om je trainingsdoelen te behalen. Voor meer informatie over deze 1-op-1 training met Diona of Safan bel je naar 0655123702 of vul hier het contactformulier in. 

 

Kickboksen voor kinderen

lekker bewegen

Is je zoon of dochter 7 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag spelenderwijs bij ons te leren kickboksen. Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen. Doelstellingen met betrekking tot; weerbaarheid, in je eigen kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. 

Wij bieden een gezellige, veilige les met veel spelvormen en makkelijk aan te leren technieken. 

 

Ook onderscheiden wij ons door in deze lessen 6 keer per jaar een weerbaarheidstraining met thema aan te bieden. Deze training, “Het Kompas”, is door Koos ontwikkeld en geven we ook op andere locaties in cursusvorm. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod: opkomen voor jezelf,; hoe doe je dat? Omgaan met pesten, in balans staan, grenzen aangeven, loskomen als iemand je vastpakt en jezelf laten horen. 

 

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van deze lessen willen meegeven aan de jeugd. Want als je op jezelf vertrouwt, dan kun je de hele wereld aan! 

 

Voor meer informatie zie lestijden en prijzen of vul het contactformulier in.  

Bokszaktraining

Super goed voor je conditie!

Je kan bij KVG ook meedoen met bokszaktraining.

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinatie te maken. We lopen altijd met voldoende (assistent) trainers rond om je te helpen met de technieken en om je te motiveren.  

Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je in het dagelijks leven ook! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding!

 

Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

 

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige training!

Voor meer informatie zie lestijden en prijzen

 

 

Kickbokslessen

goed voor iedereen

Thai- en kickboksen is niet voor niets erg populair aan het worden in Nederland. Het is een leuke sport,
waarbij het de bedoeling is met vuisten, knieën en benen een ander te raken en ervoor te zorgen dat
hij/zij jou niet kan raken. Dat klinkt redelijk gemakkelijk, maar al snel zul je ontdekken dat er erg veel
bij komt kijken.

Deze sport draagt bij aan een gezond, atletisch lichaam met een ideaal gewicht! Na een zware
kickbokstraining zit je nog 12 tot 24 uur maximaal in je vetverbranding!
Buiten dat het goed is voor je:
Coördinatie
Lenigheid
Uithoudingsvermogen
Kracht
Snelheid
Draagt kickboksen ook zeker bij aan je zelfvertrouwen, reactievermogen, doorzettingsvermogen en
natuurlijk leer je jezelf beter te verdedigen.

Twee keer per jaar organiseren we buitentrainingen, waarbij iedereen op zijn of haar eigen
niveau geprikkeld wordt, om tot het uiterste te gaan!

 

Dus, wil je een gezond lichaam, een goede conditie en goed leren kickboksen in een gezellige groep?
Train dan met ons mee!
We trainen in een ontspannen sfeer, maar wel fanatiek, van beginners tot wedstrijdvechters!

 

Onze lessen geven we op de Eekbrouwersweg 2G in Den Bosch (De Rompert).

Neem hier contact op en maak een afspraak voor een gratis proefles.
Op maandag-, woensdag- en vrijdagavond is er de mogelijkheid om, voor een gereduceerd tarief, bij fitness club Switch180 in Berlicum mee te trainen.
Voor meer informatie zie prijzen en lestijden.

Wil je een gezond lichaam, een goede conditie, sterker in je schoenen staan en goed leren kickboksen in een gezellige groep? Train dan met ons mee!
We trainen in een ontspannen sfeer, maar wel fanatiek, van beginners tot gevorderden!
De locatie van onze kickboksschool is aan de Eekbrouwersweg 2G in Den Bosch.

Neem hier contact op en maak een afspraak voor een gratis proefles.

Voor meer informatie over onze trainingen, zie prijzen en lestijden.